Service hos Toyota Växjö/Ljungby

Din Toyota är byggd för att gå och gå, felfritt och länge med minimal miljöpåverkan. För att den ska hållas i toppform och behålla högsta möjliga andrahandsvärde är det viktigt att den får service då och då.

Hos oss är våra tekniker specifikt utbildade på Toyotabilar och har lång erfarenhet. Vi utbildar oss kontinuerligt. Annars skulle vi inte ha möjlighet att vara auktoriserad verkstad.

Vi arbetar enbart med originaldelar och de programvaror som behövs. Andrahandsvärdet på din bil ökar om du kan visa att all service utförts av en Toyota Verkstad. Vi har även en begagnatgaranti som vi är väldigt stolta över: TKG, Toyota Kvalitetsgaranti.

Välkommen att boka service hos en av våra anläggningar:

Sidan öppnas i ett nytt fönster.

Öka attraktionskraften hos din Toyota

Andrahandsvärdet ökar om du servar din bil hot en Toyota Verkstad. Det medför även att Toyota Kvalitetsgaranti, TKG gäller till din bil.

Bibehåll din Toyotas värde

Vi arbetar efter Toyotas verkstadskrav därmed och enbart med Toyota originaldelar och som kund hos oss har du 3 års garanti på dessa. Bra va?

3 års garanti på Toyota orginaldelar

På Toyota Växjö/Ljungby ger vi dig 3 års garanti på dina Toyota originaldelar. Vårt arbete inkluderas självklart i samma garanti.

Reparationsvillkor3

Eftersom vi är medlemmar Motorbranschens Riksförbund (MRF) så jobbar vi efter deras reparationsvillkor som är framtagna av MRF och Konsumentverket. För att påminna oss och dig som kund har vi dessa villkor uppsatta i våra verkstäders kundmottagningar. De finns även att läsa i sin helhet här.

Toyota-auktoriserade verkstäder

Här följer vi Toyotas service- och reparationsvillkor, vi har alla de verktyg, utrustningar och utbildningsnivåer som krävs för att vara en auktoriserad Toyota verkstad. Det är viktigt för oss.

Skadeanmälan till försäkringsbolag

Alla skador behöver anmälas till Folksam, läs mer här. Tänk på att ha ditt försäkringsnummer eller personnummer och fordonets registreringsnummer nära till hands. Det går självklart bra att kontakta oss om du har frågor.