Om oss på Toyota i Växjö

Vi på Toyota i Växjö erbjuder dig hög service och ett personligt bemötande. Vi har som mål att ständigt sträva efter en positiv utveckling vad gäller att minimera påverkan av miljön. Detta ska ske inom våra samtliga arbetsområden som Bilförsäljning, Bilverkstad, Reservdelsförsäljning, Plåtverkstad,Lackering och Rekonditionering.

Toyota är en av världens största biltillverkare och det är ingen tillfällighet. Om du ställer krav på driftsäkerhet, kvalitet och trygghet, så är det absolut en Toyota du bör köra.

Vi ser fram emot att välkomna dig som kund hos oss i Växjö!

 

AFFÄRSIDÉ
Marknadsföra högklassiga varumärkesprodukter inom bilförsäljning och förstklassiga serviceprodukter i anslutning till bilhandeln. Affärsidén bygger på att alla beslut skall tas nära kunden. Därför skall man i frontlinjen möta kunnig, välutbildad och serviceinriktad personal som har ansvar och befogenheter. För att bygga upp och bibehålla en varaktig kundrelation skall vi alltid vara tillgängliga för våra kunder. Vi framstår som den bästa bilaffären för trygga mil till både kunder och anställda.

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE
Hållbarhet har aldrig varit viktigare än nu. Klimatet förändras och vi behöver förändra vårt beteende för att minska den påverkan som mänskligheten har på miljön. För oss innebär detta att vi går i bräschen för den omställningen som sker i fordonsbranschen. Vi vill vara med och skapa förutsättningar för en hållbar omställning i samhället, ekonomiskt och framför allt för miljön.