Välkommen till Toyota Ljungby

Toyota Ljungby hittar du på Kånnavägen 1 i Ljungby. Hos oss hittar du hela Toyotas modellprogram, från den allra minsta modellen Aygo till den stora offroad maskinen Land Cruiser. Vi har ett un...Läs mer om oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Toyota Ljungby

Skicka in din förfrågan och vi svarar så snabbt vi kan.

Kontaktinfo

Telefon:0372 - 600 160

E-post:info@toyotaljungby.se

Kånnavägen 1, 34131 Ljungby

Förnamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt förnamn
Efternamn validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt efternamn
Telefon validation-icon validation-icon Var god ange ett giltigt telefonnummer
E-post validation-icon validation-icon Var god ange en giltig e-postadress
Välj en anläggning
Välj ett ärende
Välj ett ärende
Ange registreringsnummer validation-icon validation-icon Regnummer ska vara sex tecken utan mellanslag
Meddelande Var god ange ett meddelande
Godkänn integritetspolicyn

Begäran misslyckades, se till att alla obligatoriska fält är ifyllda och skicka igen.

success-icon
Ditt meddelande har skickats
Kontaktinfo

Telefon:0372 - 600 160

E-post:info@toyotaljungby.se

Kånnavägen 1, 34131 Ljungby

Öppettider

Bilförsäljning

Mån-Tor: 09:00-18:00

Fre: 09:00-17:00

Lör: 10:00-13:00

Reservdelar

Mån-Fre: 07:00-17:00

Verkstad / Service

Mån-Fre: 07:00-17:00

Avvikande öppettider för anläggning

Vi har stängt alla röda dagar samt Påskafton, Midsommarafton, Julafton och Nyårsafton. 31 December: Stängt

Om oss på Toyota Ljungby

Toyota Ljungby hittar du på Kånnavägen 1 i Ljungby. Hos oss hittar du hela Toyotas modellprogram, från den allra minsta modellen Aygo till den stora offroad maskinen Land Cruiser. Vi har ett unikt och brett utbud av Elhybridsmotorer i dom flesta av våra modeller vilket gynnar både miljö och plånbok. Vi har alltid ca 100 begagnade bilar i lager som givetvis är MRF testade och redo för ny ägare.

Fullservice verkstad med serviceverkstad och skadeverkstad under samma tak som är speciellt anpassad för Toyota.

Ett riktigt Toyotacenter som sätter kunden i fokus.

Välkommen till en personligare bilaffär där kvalité och kundvård är några av våra viktigaste ledord.

Läs mer

Välj din lokala bilhandlare i Ljungby

Gör din nästa bilaffär hos oss på Toyota Ljungby. Vi är ditt självklara val när du letar efter bilfirmor i Växjö och Ljungby med omnejd. Vår bilfirma finns på Kånnavägen 1 i Ljungby, där du hittar både nya och begagnade bilar för alla behov och smaker. Från största SUV och pick-up till minsta halvkombi eller sportbil.

På våra bilfirmor i Växjö och Ljungby tar du del av ett stort utbud av elhybrider och andra bränslesnåla bilar. Kom och kolla in de senaste bilmodellerna eller boka in en tid för provkörning. Här får du alltid högsta möjliga service för ett tryggt och säkert bilköp. Vi har allt från den perfekta familjebilen till den sportiga sedanen. Alltid med hög säkerhet och billig drift, för en miljövänlig och prisvärd bilaffär på dina villkor.

Våra bilhandlare i Växjö och Ljungby hjälper dig

Vänd dig till oss när du ska köpa ny bil i Ljungby. Våra bilförsäljare i Ljungby ger dig alltid rätt rådgivning för en så gynnsam bilaffär som möjligt för dig som kund. Kanske föredrar du att glida i en lättkörd automatväxlad bil? Eller vill åt en sportigare, manuellt växlad upplevelse? Oavsett preferens har vi rätt bilar för dig i Ljungby.

Våra bilar i Växjö och Ljungby står pall i vårt tuffa nordiska klimat, såväl som i hård terräng. Välj mellan fyrhjulsdrivna eller tvåhjulsdrivna modeller, beroende på dina behov ute på vägarna. Hos våra bilhandlare i Ljungby och Växjö finns möjlighet att skräddarsy sin egen Toyota. Du har hela Toyotas modellprogram att utgå ifrån och får en bil enligt din specifika önskemål. Hitta drömfärgen och utrusta bilen med de senaste funktionerna. Valmöjligheterna är otaliga.

Kom till oss i Ljungby för en smart bilaffär

Vårt mål är att vara din lokala bilhandlare i Ljungby när du letar efter nya såväl som begagnade bilar. Våra bilförsäljare gör allt för att bilaffärerna i Ljungby ska så smidigt som möjligt, med hjälp kring finansiering och annan service. Därför har vi många återkommande kunder, från företag till privatpersoner. Alltid med ambitionen att erbjuda samma höga standard vid varje enskild bilförsäljning.

Vi sätter kunden i fokus med målet att etablera långvariga kundrelationer. Vi letar ständigt efter välskötta begagnade fordon och köper din gamla bil. När det är dags för dig att köpa nytt erbjuder vi de allra senaste modellerna på marknaden. Hos våra bilhandlare i Ljungby och Växjö finns ett stort utbud av både sprillans nya bilar och lite äldre fordon. Alla med hög säkerhet och modern teknik, för att svara mot dina höga krav.

Få rätt service på vår bilfirma i Ljungby

På vår bilfirma i Ljungby erbjuds många andra tjänster utöver bilförsäljning. Här får du professionell service med möjlighet att se över däck, kaross, reservdelar, med mera. Självklart tillgodoser vi dig med högkvalitativa originaldelar från de främsta leverantörerna.

På våra anläggningar i Växjö och Ljungby finns moderna skadeverkstäder, där vi utför all form av skadereparation på bilar från Toyota och Lexus. Vi hjälper även till med finansiering när du står inför att köpa ny bil. Vi på Toyota Ljungby är rätt bilfirma för en personligare bilaffär. Allt för att ge dig rätt vägledning beroende på din situation.

Vill du ta del av erbjudanden, få inbjudan till evenemang och tips om din bil?

Vill du ta del av erbjudanden, få inbjudan till evenemang och tips om din bil?