Kundmottagare/Servicerådgivare Växjö

Vi söker en Kundmottagare till Toyota Växjö

Toyota sålde 10,23 miljoner bilar 2014 och säljs i mer än 170 länder. Sedan starten 1936 har Toyota tillverkat över 200 miljoner bilar. Toyota Växjö och Toyota Ljungby ägs och drivs av Svensson & H Bil AB. I dagsläget finns det 25 anställda. Visionen är att vara det bästa bilföretaget i staden och att alltid sätta kunden i fokus.

Brinner du för att jobba med service och är intresserad av bilar? Då är detta jobbet perfekt för dig!

Åt Toyotas vägnar söker vi nu en serviceminded kundmottagare till deras verksamhet i Växjö. Uppdraget är på heltid och innebär en visstidsanställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med eventuell förlängning för rätt person hos Toyota. Det kan även komma att bli aktuellt för rätt person med en anställning direkt hos Toyota.

Arbetsuppgifter

Som kundmottagare på Toyota kommer du att vara länken mellan kunden och företaget. Din främsta arbetsuppgift är att vara ansiktet utåt och hjälpa kunder över disk, telefon och mail. Du kommer bland annat hjälpa kunden med verkstadsärenden, provkörning av bilar och vägledning av tekniska och bilrelaterade frågor.

Du kommer även jobba i ett nära samarbete med verkstaden och beställa reservdelar. I din roll ska du se till att verksamheten fungerar och agera som stöd till både kunder och verkstaden.

Arbetstiderna är belagda på vardagar och dagtid.

Din Profil

Vi söker dig med:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • God förståelse för service och kunder
  • Datavana
  • B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Har ett bilintresse
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom serviceyrke eller bilbranschen
  • Tidigare arbetat i systemen Kobra och Cabas

För att passa som kundmottagare är du effektiv, initiativrik och flexibel. Du kommer vara ansiktet utåt och vara länken mellan kunden och verkstaden vilket innebär att du förstår vikten av god service och kan hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser att du är en social och utåtriktad person med en positiv inställning. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Ansökan

Toyota har i denna uthyrning/rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup och undanber sig samtal från andra bemanning- och rekryteringsbolag gällande denna tjänst. Vi hänvisar kandidater att kontakta och söka tjänsten via OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 92 71.